CUM ALEGEM UN DEDURIZATOR?

CUM ALEGEM UN DEDURIZATOR?

   In instalatiile casnice si industriale exista diverse echipamente: centrale termice, boilere pentru producerea apei calde, masini de spalat rufe sau vase, expresoare de cafea, etc. ,care necesita o atentie deosebita in functionare datorita calitatii apei.

Fenomenul cel mai des intalnit in defectiunile aparute la aceste echipamente este colmatarea lor cu depuneri de calcar, intr-un cuvant “duritate”.

 

Galerie foto Cum alegem un dedurizator?. Poza 38

Pentru evitarea problemelor create de duritatea apei, mai bine spus evitarii depunerilor de calcar va propunem montarea in instalatie a unui dedurizator dupa efectuarea unui test care sa determine duritatea apei.
   Concentratia de ioni de calciu si magneziu se numeste duritate iar aceasta este exprimata in mai multe unitati de masura, in Romania se folosesc gradele Germane ca unitate de masura a duritatii.

   EcoWater Systems a dezvoltat tehnologii inovative care sa aiba grija de calitatea apei, intreaga Dvs familie se poate bucura de o apa de buna calitate la fiecare robinet.

Imediat ce apa se evapora si se ridica spre cer formand norii, ea se afla in starea cea mai pura.

   Dar, imediat ce incepe sa cada spre pamant sub forma de ploaie sau zapada si isi incepe calatoria spre casa Dvs, incepe sa colecteze impuritati. Si atunci incep problemele: apa obisnuita este dura, este acida, este incarcata cu fier, exista apa care miroase sau care are gust neplacut si apa care este tulbure sau contaminata.


Apa mult mai limpede pentru cuburi de gheata.
Eliminarea gustului, mirosului si a altor multi contaminanti.

Faceti cea mai curata baie sau dus pe care le-ati facut vreodata!
Apa va catifela pielea Dvs si va va relaxa ca niciodata pana acum…

Apa tratata protejeaza conductele Dvs de apa impotriva depunerilor ceea ce mentine sistemele de incalzire si aparatele electrocasnice curate si functionale.

   Salvati natura si portofelul Dvs! Multumita apei tratate, veti avea nevoie considerabil mai putina de pulberi si lichide pentru spalat, detergenti...veti descoperi cum curatenia poate fi facuta rapid si usor si cum puteti salva timp si bani pentru a va putea relaxa si recrea!

Tehnoterm recomanda Dedurizator Ecowater ESM datorita performantelor ridicate, cea mai vanduta gama de peste 8 ani!