Cantitate
|
Preț
|
||
|
Osmoza inversa este cea mai eficientă tehnologie pentru purificarea apei potabile. Reduce 99,8% din impurități, precum și mirosurile, aromele și virușii, făcând apă clară, curată, gustoasă și sigură pentru sănătatea umană, atât pentru adulți cât și pentru copii. În același timp, filtrul de osmoză inversă este una dintre cele mai rentabile metode de purificare a apei .
Avantajele filtrului de osmoză inversă Ecosoft Standard
- 6 etape de purificare a apei
- 7,9 litri de apă potabilă pe oră
- Rezervor de stocare de până la 7 l
- Gust delicios al apei, datorită filtrului de carbon din coajă de nucă de cocos inclus
- Carcasă din plastic pur european de calitate
- Controlul etanșeității în vid
Beneficiile utilizării filtrului
- Sursă de apă potabilă absolut curată și sigură
- Mancarea gătita va avea un gust mai bun
- Boabele de cafea și frunzele de ceai vor avea un gust si aroma imbunatatita
- Aparatele casnice (fierbător, fier, aragaz, umidificator de aer etc.) vor fi protejate
Componentele filtrului cu osmoza inversa Ecosoft
- Modul de filtrare cu pompă de uz casnic
- Rezervor de stocare din plastic (volum general 12 L, volum efectiv până la 7 L)
- Robinet cu cromat "Droplet" cu o singura cale
- Adaptor cu supapă de alimentare pentru conectarea la rețeaua de alimentare cu apă
- Robinet cu robinet cu bilă din rezervorul de stocare
- Set de tuburi color (4 buc.) Pentru instalarea convenabilă a filtrului
- Clema șa pentru conectarea filtrului la canale
- Set de pre-filtre (etapele 1, 2, 3)
- Membrana osmoza inversa 50 GPD (190 L pe zi)
- Cheie de service pentru înlocuirea filtrelor și a membranei
- Manual de instructiuni
Etapele de purificare a apei
- Apa de alimentare curge prin cele trei pre-filtre destinate să reducă sedimentele (rugină, nisip, nămol etc.), produse secundare de clor și cloramine, precum și materii organice.
- A patra etapă este reprezentată de membrana de osmoză inversă, care la nivel molecular purifică apa de pana la 99,8% impurități, inclusiv bacterii și viruși. Apa purificată este furnizată in rezervorul de stocare.
- Post-filtrul de carbon este a cincea etapă a tratării apei. Acesta conține carbon de nucă de cocos de calitate superioară, care îmbunătățește gustul și mirosul apei purificate .
- A șasea etapă a purificării apei este mineralizarea, care corectează simultan compoziția minerală a apei, pH-ul și proprietățile sale organoleptice. Ea face gustul apei și îmbogățește organismul uman cu minerale importante.